söndag 5 september 2010

Hösthelg....Jovisst, nu är det höst.
Det hindrar dock inte en livlig aktivitet: I denna helg har vi gjort 29 startar, avväcklat en ungdomsträff, börjat och/eller avslutat inskolning på nyt flygplan av tre medlemmer samt flygit och njutit i största allmänhet - och det trots allmänt knaggligt väder.
Heders, alla, som fixade, lyfte och bar...

Ännu är det fyra helger kvar, innan vinschen åker in och väggen ner, det är bara att utnyttja - vardagsflygning har ochså visat sig att vara gångbar, med pensionärer och sådana med sneda arbetstider som deltagare; ge tecken på mailen, om Du har ledigt och lust. Och ifall: Kom ihåg att öppna och stänga sektorn, Karlsborg är nu öppet.

2. och 3. Oktober är det landingstävling och väggfällning - tävlingsledare är den, som tog hem senaste landingtävlingen (länge sen, var det Benke, måntro? Det skall vi ta reda på). Det brukar vara en festlig tillställning.

Men dit är det ännu en månad kvar, så flyg, så mycket det går till dess.

DG-en, hoppas vi, får ett vinterhem på andra sidan, så vi kan ha glädje av den fram till vinter, och ju fler, som flyger, ju bättre, för motorn tål inte att stå still för länge. Greppa alltså handboka, Ni, som inte är inflygna...